De ce merită actorii noştri preferaţi fan-cluburi?

by Andreea Tarau

Îmi place Robert Downey Jr. foarte mult. Nu e el foarte versatil, însă genul de personaje pe care le joacă se potrivesc perfect cu personalitatea lui. Tom Hiddleston are un farmec aparte mai ales când are părul lung în filme („Thor”, „Only Lovers Left Alive”).

 Îmi place şi Leonardo DiCaprio…pentru că e atât de frumos şi joacă atât de bine în toate filmele pe care pune mâna. Pentru Christian Bale am tot respectul din lume, fiindcă nu am mai văzut actor care să se sacrifice atât de mult pentru rolurile în care joacă (a slabit dramatic pentru „The Machinist”, a fost în formă maximă pentru „Batman” şi recent s-a îngrăşat câteva kilograme bune pentru a etala o burtă inestetică în „American Hustle”). Pe Jared Leto îl ador fiindcă  în rarele filme în care a apărut în ultimii ani a fost memorabil. E de asemenea un multi-talent şi formează alături de fratele său, Shannon Leto, formaţia rock 30 Seconds to Mars (vor avea concert în România anul acesta, pe 4 iulie!), îşi regizează singur videoclipurile sub pseudonimul Bartolomew Cubbins, e un tip cu viziune şi are nişte ochi albaştri pătrunzători.

Seth MacFarlane! Să nu uit de Seth, care, pentru o perioadă îmi apărea în faţă de fiecare dată când porneam laptopul (desktop background). Îmi place „Family Guy” şi, când am văzut în sfârşit cât de simpatic poate fi tipul genial din spatele acestei serii animate (şi nu numai!), am fost cucerită pe loc. Am apreciat debutul lui regizoral cu „Ted” în care şi-a asumat vocea ursului obraznic şi  a fost o gazdă excelentă a premiilor Oscar în 2013.

Moving on…Ryan Gosling. Da, am căzut şi eu în capcana “parcă eşti făcut în photoshop”, însă dacă nu ar fi fost şi talentat pe deasupra, relaţia noastră s-ar fi încheiat foarte repede.

Bryan Cranston şi Aaron Paul! Minunaţi actori, fiecare în felul lui, fiindcă sunt foarte diferiţi şi totuşi au o chimie (!) excelentă împreună. „Breaking Bad” i-a adus la apogeu pe amândoi.

Trecând la guilty pleasures, recunosc, îmi plac fraţii Winchester din „Supernatural” (jucaţi de Jared Padaleki şi Jensen Ackles)şi am făcut o mică pasiune şi pentru Ian Somerhalder („LOST”,„The Vampire Diaries”).

Vrei nu vrei, uitându-te la filme dezvolţi pasiuni pentru personaje şi implicit pentru actorii care le interpretează. Devii fan şi a fi fan e cel mai bine savurat într-un colectiv. Puterea fanilor este de multe ori nebănuită: fără armate de susţinători, ar fi reuşit oare Loki să devină unul dintre cei mai îndrăgiţi villaini? Fără milionul de oameni care, negreşit, urmăresc cu sufletul la gură fiecare episod nou din „Supernatural”, s-ar mai fi ajuns la sezonul 9? (pe mine personal serialul nu mă mai încântă de la sezonul 5 încoace) Ar fi reuşit cei de la Marvel o intrare atât de spectaculoasă în lumea filmului, dacă „Iron Man” n-ar fi fost interpretat de Robert Downey Jr?

Nimic nu e mai minunat decât să poţi discuta despre actorii preferaţi cu alţi fani. Fiindcă altfel rişti să-i faci capul calendar colegului de serviciu/iubitului/colegului de apartament care e sătul până peste cap de poveştile tale despre X sau Y şi niciunul dintre voi nu iese fericit din situaţia asta.

Dacă vrei să cunoşti oameni care îţi înţeleg pasiunea…

Dacă vrei discuţii interesante şi interminabile despre ceea ce îţi place ţie cel mai mult …

Dacă vrei să ştii absolut tot ce e nou despre actorul tău preferat…

Dacă vrei să descoperi zilnic pe wall-ul tău ştiri şi imagini cu preferaţii tăi…

Dacă vrei să te implici în proiecte inedite şi originale…

Dacă ai ceva de spus şi vrei să-ţi faci auzită vocea acolo unde contează….

Dacă urmează o premieră de film şi cauţi companie…

Dacă vrei să-ţi faci o mulţime de prieteni…

Alătură-te unui Fan-Club! Pentru că favoriţii noştri de la Hollywood şi nu numai, merită susţinerea noastră! Merită să ştie că îi apreciem, că le urmărim munca şi suntem entuziasmaţi să-i vedem în cât mai multe filme bune.

Dacă nu există fan club pentru actorul tău preferat – crează tu unul! S-ar putea să rămâi surprins de numărul de persoane care şi-ar fi dorit asta, însă nu au avut iniţiativa.

În final, vă recomand câteva fan-cluburi româneşti în care veţi găsi cu siguranţă persoane care vă înţeleg total pasiunea:

Tom Hiddleston Romania

Robert Downey Jr.

Luke Evans Romania

Christian Bale Romania

Aaron Paul Romania

Simon Baker Mentalist

Hugh Jackman Romania

Comments