Sasha Baron Cohen nu va mai interpreta rolul lui Freddie Mercury. Short-list cu propuneri.

Sasha Baron Cohen a renuntat la rolul lui Freddie Mercury in mult asteptatul biopic din cauza diferentelor de ordin artistic dintre actor si membrii formatiei Queen. Numele lui Tom Hooper este vehiculat in ceea ce priveste scaunul regizoral. David Fincher s-a regasit pe lista de propuneri iar filmul care inca nu a primit un titlu oficial, se doreste a fi lansat in 2014.

Asemarea fizica dintre Cohen si Mercury era un atu, calitatile vocale dovedite in filme cum ar fi Les Miserables si Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, un plus in favoarea actorului britanic.

Deadline sugereaza drept motiv al plecarii sale, divergentele de ordin artistic dintre comediant si membrii formatiei Queen. Sasha Baron Cohen se pare ca a dorit un film si un scenariu mai explicit in timp ce Brian May si Roger Taylor au inclinat spre un produs cu rating PG-13, accesibil publicului larg.

Cine va fi actorul ales pentru rolul lui Freddie? Iata cateva sugestii:

1. Dominic Cooper

A cantat in Mamma Mia!, a jucat o paleta larga de roluri ( The Duchess, The History Boys, The Devil’s Double, Captain America: The First Avenger, and Abraham Lincoln: Vampire Hunter ), il ajuta look-ul si nu i-ar strica un leading role in aceasta etapa a carierei.

https://www.youtube.com/watch?v=AQKk1nkDa8U

2.  Colin Farrell

Bad-boy-ul irlandez nu este strain de roluri ce necesita calitatile vocale (Crazy Heart) si aspectul fizic il ajuta. Farrell este capabil sa joace personaje vurnerabile credibil iar un rol cum este cel al lui Freddie Mercury cu un scenariu bun si o regie pe masura ar aduce o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol principal masculin.

httpv://www.youtube.com/watch?v=6YvNyf7hKFk

3. Johnny Deep

Canta, compune si putem sa spunem ca rolul lui Freddie i-ar veni ca o manusa. Johnny Deep a jucat in ultima vreme multe personaje in stilul Jack Sparrow, este cazul sa-si indrepte privirile spre un film ce ii poate scoate in evidenta talentul pus in umbra de aparitii in productii blockbuster. Ne este dor de Johnny Deep din Arizona Dream, What’s Eating Gilbert Grape si Dead Man.

httpv://www.youtube.com/watch?v=m9Z3TS7RS-k

4. Robert Downey Jr.

Acum depinde si de bugetul biopic-ului ”Freddie Mercury” dar daca scenariul este bun si producatorii isi intorc privirile spre actorii din State – merge pe idea ca se va dori un britanic in rolul lui Freddie in clipa de fata si managementul lui RDJ accepta un salariu mic comparativ cu veniturile obtinute in ultima vreme – Robert Downey Jr. este actorul complet. Canta, danseaza, interpreteaza, la fel ca Deep. Paralele cu Johnny merge mai departe si la capitolul roluri, cei doi au avut o gama variata de roluri si sunt in punctul unde o nominalizare si un premiu n-ar strica.

5. Robert Carlyle

O alegere ce va surprinde pe unii dintre voi dar Robert Carlyle este versatil cand vine vorba de roluri si poate sa cante. La fel ca in cazul optiunilor Deep si Downey Jr. este trecut de prima tinerete dar nu trebuie sa vedem acest lucru ca pe un impediment pentru actorii +35.

httpv://www.youtube.com/watch?v=eDOp5i187yc

Comments