Despre ”Love By Design” cu Giulia Nahmany

“Love By Design” se lanseaza in cinematografele din tara pe 31 octombrie 2014 si noi vom reveni cu impresii despre filmul in care joaca Giulia Nahmany. O femeie de afaceri de succes, un artist talentat, Giulia este ambitioasa, simpatica si nu se teme de provocari. S-o spunem pe aia dreapta. Ne bucuram sa vedem o comedie filmata in Romania, in care tara noastra este prezentata asa cum merita. Ne bucuram si mai mult sa vedem un film cu o tanara care isi urmeaza visul. Festivalul de Film de la Newport Beach a avut cuvinte de laude pentru ‘‘Love By Design”, o combinatie reusita intre ”The Devil Wears Prada”, ”Bridget Jones” si ”My Big Fat Greek Weeding” iar Giulia a primit premiul pentru debut cinematografic.

Ce te-a atras la rolul Danielle din ”Love By Design”?

In interpretarea lui Danielle m-am inspirat din cateva momente haioase de care am avut parte in viata si mi-am dorit foarte tare ca personajul principal sa aiba putin din personalitatea mea. De aceea, Danielle este o femeie ambitioasa, muncitoare, careia nu-i este frica sa isi sustina ideile, sa lupte pentru lucrurile in care crede si sa o ia de la zero ori de cate ori e nevoie.

A fost usor sa intri in rol?

Da si nu. A fost usor sa joc momentele haioase pentru ca, desi multa lume poate nu stie, eu pun mare pret pe umor si, in general, sunt o tipa haioasa (asta spun cei din jurul meu ), iar cel mai greu mi-a fost sa sarut pe cineva in afara de sotul meu. Desi in filme sarutul este ceva pur tehnic, si nicidecum romatic, la inceput m-am simtit putin in afara zonei mele de confort.

Cum a fost sa lucrezi alaturi de Jane Seymour? Ti-a oferit cateva sfaturi pe timpul filmarilor?

Jane Seymour este un om deosebit si o actrita extraordinar de talentata. Sunt extrem de fericita si de mandra ca am cunoscut-o si ca am jucat alaturi de ea in primul meu film. Dincolo de stralucirea specifica lumii de la Hollywood, am cunoscut o persoana normala, cu care am petrecut multe ore povestind despre pasiunea noastra comuna – bijuteriile. Ea are o linie de bijuterii numita Open Heart, asemeni fundatiei caritabile pentru ajutorarea copiilor cu probleme, pe care o coordoneaza de multi ani.

Jane este o profesionista desavarsita, mereu punctuala si atenta la detalii. De la ea am invatat cum sa exploatez diverse laturi ale personajului meu si cum sa ma concentrez asupra rolului.

Pe site-ul nostru avem o rubrica “Interviuri Actors Studio Style” si una din intrebarile noastre preferate este ”care este o replica indragita din filme”. Ne poti spune care este replica ta preferata dintr-un film si de ce taman din acel film?

“Love is here to stay… so is her family.” – My Geek Fat Wedding – cand iubesti pe cineva trebuie sa ii iubesti si familia.

“I like you, very much. Just as you are.” – Bridget Jones Diary – pentru ca asta inseamna sa iubesti pe cineva, sa te indragostesti de imperfectiunile lui sau ei ,sa il/o accepti asa cum e, fara sa incerci sa ii schimbi personalitatea.

Pe langa cariera in film esti o femeie de afaceri de succes si putem sa-ti spunem fara ocolisuri ca suntem fanele colectiei tale de bijuterii (si nu numai). Ce ne poti spune despre stilul acestor bijuterii?

Ultima mea colectie se numeste „Red Carpet”, iar sursa mea de inspiratie a fost, desigur, lumea fascinanta a filmului, Old Hollywood Glam, rafinamentul si gratia actritelor care pasesc pe covorul rosu la Oscaruri. Fiecare bijuterie din aceasta colectie poarta numele unei actrite castigatoare de premiu Oscar. Asocierea nu a fost intamplatoare, fiecare piesa reda ceva din stilul actritei careia ii poarta numele.

Si desi la prima vedere pare ca sunt doua domenii total diferite, partea de business si actoria se imbina perfect, ambele activitati desfasurandu-se in sfera frumosului si a creatiei.

Pentru toamna-iarna ce sfaturi ne poti da in privinta machiajului? Se poarta stilul Danielle?

Cu siguranta se poarta stilul Danielle toamna aceasta, pe mine m-a cucerit. De aceea, acum apreciez simplitatea si minimalismul atat in make-up cat si intr-o tinuta.

Love by Design sinopsis:

Danielle Luca (Giulia Nahmany) a părăsit România şi îşi trăieşte acum visul de a fi Fashion Editor în New York City, la faimoasa revistă „Beguile”. Însă când Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-şef al revistei, îi fură conceptul şi i-l oferă rivalei lui Danielle, pentru a obţine un material cu un creator de modă în vogă, Danielle îşi pierde răbdarea, jobul şi iubitul.

Fiind acum pe lista neagră din lumea modei şi neavând unde să meargă, Danielle se reîntoarce acasă, în România, la ferma din Transilvania a părinţilor ei. Odată ce şocul cultural îşi pierde din intensitate, ea îşi găseşte alinarea alături de familie şi prieteni. După ce face cunoştinţă cu britanicul Adrian Edwards (David Oakes), aflat în oraş într-o călătorie de afaceri, Danielle îşi redescoperă pasiunea şi îşi reaminteşte de visul pe care îl lăsase în urmă: crearea propriei colecţii vestimentare. Are însă ea vreo şansă de a ajunge la Săptămâna Modei din New York, cu creaţiile ei inspirate din portul tradiţional românesc?

Filmul „Love by Design / Dragoste & Design” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

sursa fotografii: Giulia Nahmany si “Love By Design”

Comments