[Interviu] Lumea Dollflowers

Eli si Andreea ne-au fermecat. Am descoperit Dollflowers si am ramas incantate de ce am vazut. Papusi delicate, din lemn, imbracate in tinute fashion, cochete si tare frumusele. Sunteti curiosi sa stiti mai multe despre Dollflowers? Avem un interviu special pentru voi.

1. Te-ai gandit sa confectionezi papusi inspirate de filmele cu supereroi?

Principala inspiratie a noastra a fost izvorul nesecat al copilariei dar nu cred sa ne fi gandit pana acum sa realizam papusi inspirate de filmele cu supereroi. Ne place orice provocare, asa ca, de ce nu?

2. Care sunt cele mai extravagante papusi din colectia ta?

Extravagante suna un pic pretentios, poate chiar prea mult spus in ceea ce privesc creatiile Dollflowers. Incercam sa le incadram la aceasta categorie pe zanele muze.

3. Ce sfaturi ai pentru cei care colectioneaza papusi?

Sa colectioneze in continuare, sa puna la colectia lor si o creatie Dollflowers si sa pastreze vie in continuare flacara copilariei.

4. Papusile tale au si o poveste in care pot fi incadrate?

Intr-o poveste ca atare nu chiar dar am zice ca copiii din noi si-au facut de cap si au rezultat papusile. So, povestea este mereu cu happy end si de fiecare data alta, din dragoste pentru clientii nostri!

5. Daca ar fi sa alegi o femeie super erou pentru o papusa,care ar fi aceea?

Si provocarea voastra continua…mizam pe Catwoman, ce surpriza!

6. Crezi ca Dollflowers ar avea succes si in State?

Un DA hotarat! Anul acesta vom testa comunitatea internationala ETSY si cred ca vom avea o prima evaluare a succesului Dollflowers si pe pietele externe, incluzand SUA!

Multumim pentru interviu Eli si Andreea!

site: http://dollflowers.ro

fotografiile provin de pe pagina de Facebook: Dollflowers

Comments