Interviu Edge and Back cu Andi Moisescu

Andi Moisescu, jurat al show-ului “Romanii au talent” si realizatorul emisiunii “ApropoTV” de la Pro TV a raspuns la cateva intrebari venite din partea echipei Edge and Back. Despre ce este vorba? Va invitam sa cititi!

Am citit de curand pe blogul dvs. despre soarta interviului pusa la grea incercare de aparitia mediilor virtuale unde parerile personale se exprima liber si din ce in ce mai des. Daca ati putea alege, ati eradica interviul sau i-ati injecta un suflu nou, o forma noua sau chiar un nume nou?

Andi Moisescu: In mod cert n-as eradica nicio forma de comunicare, oricare ar fi ea. Sunt un sustinator al comunicarii, in general. De-aia am si propus ca tema de dezbatere interviul, pentru ca mi se pare ca trece prin vremuri grele. Dar asta nu inseamna ca el nu va supravietui. E posibil insa sa vedem mai putin aceeasi intrebare reluata de foarte multe ori.

Sunteti fan comics-uri/ benzi desenate? Daca da, preferati cele straine sau incurajati dezvoltarea celor autohtone?

Andi Moisescu: Am fost in copilarie. Cand, evident, nu se gaseau sau se gaseau foarte greu. Acum cand, in sfarsit, as putea sa am tot ce mi-as dori in materie de comics, am inceput sa am alte pasiuni. Eu cred ca varsta e de vina, caci eu de felul meu nu sunt un om rau.

Fiindca filmele cu super-eroi sunt foarte la moda, care este super-eroul sau eroina dvs.preferata si din ce motiv?

Andi Moisescu: Raman fanul Panterei Roz, daca tot m-ai provocat. Cel mai simpatic super-erou pe care l-am cunoscut pana acum.

Cum vedeti in urmatorii ani curentul “geek” ce ia  amploare in Romania?

Andi Moisescu: Aici m-ai prins. Nu mi-am facut temele. De fapt, am nevoie de consultanta. Imi scapa subiectul.

Care este actorul dvs. preferat?

Andi Moisescu: Mi-e greu sa aleg unul singur. O sa numesc unul dintre ei. John Malkovich.

In  Romania se pot realiza seriale fantasy, procedurale sau cu tenta politica in stilul „House of Cards”, „True Detective” sau „Supernatural”?

Andi Moisescu: Nu vad ce ne-ar impiedica. Cred ca e doar o chestiune de timp si, eventual, de asteptari ale publicului.

In fiecare emisiune „Apropo TV” purtati un tricou cu un mesaj. De unde v-a venit aceasta idee?

Andi Moisescu: Am mai tot povestit. A plecat de la o necesitate. Am incercat sa mut atentia de la ambalaj la continut, intrucat aveam o problema cu identificarea ambalajului potrivit.

Mai este posibil sa vedem un morning show in stilul celui realizat impreuna cu Florin Calinescu?

Andi Moisescu: Sigur. Nu stiu daca ar mai avea parte si de aceleasi audiente. Caci obiceiurile noastre de consum s-au mai modificat de atunci.

In Romania s-a incercat realizarea unor late night shows in stilul lui Dave Letterman si Jay Leno. Ati incerca sa realizat o asemenea emisiune in urmatorii ani?

Andi Moisescu: Mi se propune din ce in ce mai des in ultima vreme sa ma gandesc la asa ceva. Inca n-am un raspuns ferm. Inca ma mai gandesc.

Daca ar fi sa jucati intr-un film ce fel de personaj v-ar placea sa interpretati?

Andi Moisescu: Propriul personaj e singura alegere posibila. Pentru ca eu habar n-am sa joc.

Comments